Bewertungen von Restaurant Bonsai Wormerveer

Neue Beurteilungen

5.0
A Wit de Greeuw
3 Dezember 2023

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geerts
1 Dezember 2023

Prima kwaliteit

Familie Rovekamp
1 Dezember 2023

Niet eerder een slechte ervaring gehad met Bonsai. Helaas dit keer wel. Bestelling geplaatst om 17.00 om te laten bezorgen om 18.00. Half uur te laat en incompleet. Miste 2 delen vd bestelling. Daarnaast waren bestelde loempia's koud en was de very Spicy biefstuk totaal niet Spicy. Zijn 50 minuten bezig geweest telefonisch contact proberen te krijgen, telefoon continu in gesprek. Toen contact lukte, was het wel geleverde eten natuurlijk al op. Bonsai heeft aangeboden de gemiste gerechten de volgende keer gratis te krijgen. Zijn we mee akkoord gegaan, maar is natuurlijk niks gratis bij...we hebben tenslotte de bestelling betaald en niet gekregen. Liever hadden we gewoon tegelijkertijd al ons eten gehad. Hopen dat deze mislukte bestelling een uitzondering was!

Gina Valk
27 November 2023

Het was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julia
27 November 2023
Martin
27 November 2023

Altijd lekker, bezorging op tijd en zeer vriendelijke bezorger. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ja ten Brink
26 November 2023

Alweer lekker gegeten met mijn gasten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjo Post
26 November 2023

De bezorger was supervriendelijk en snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

sylvia
25 November 2023
Femke
25 November 2023

heerlijk eten

Niels
24 November 2023
peter
24 November 2023
Nicole
24 November 2023

De sushi was heerlijk, bezorgtijd was binnen afgesproken tijd, volgende keer weer hier bestellen

Sharina
23 November 2023

Ik ben te vreden met bezorgen en u collega was snel en vriendelijke

Samantha
22 November 2023

Eten was koud. Saus miste bij de baby spek en de tomaten soep stonk naar sigaretten as. Kortom enorm ruk deze keer. đŸ€Ź

John
20 November 2023

Voorlopig de laatste keer,loempia’s koud en de satĂ© superdroog
..

peter
20 November 2023
D.Leo
20 November 2023

Lekker gegeten, snelle bezorging en klantvriendelijke bezorger.

Roy okp
19 November 2023
Vincent
19 November 2023

Top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niels
17 November 2023

Top eten zoals altijd...maar eten in het restaurant is nog altijd het lekkerst op een of ander manier.

Nelie Denie Wallenburg
17 November 2023

Het eten was heerlijk! echter ontbrak het blikje frisdrank en het beloofde kadootje omdat ik boven de 20 euro had besteld.

dovis
14 November 2023
D.Leo
13 November 2023

Heerlijk gegeten, snelle bezorging en klantvriendelijke bezorger

Th Robbemond
13 November 2023

Het smaakte weer goed en lekker tevens op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Groot
13 November 2023

Ik had vroegtijdig een grote bestelling geplaatst en gekozen voor de optie om op een gewenst tijdstip te laten bezorgen, echter kwam de bestelling een half uur te vroeg aan maar dat is nog niet zo'n ramp. Echter was het eten ook al zo goed als koud bakjes waren gaan lekken omdat ze niet goed waren afgesloten en zat daardoor alles onder. Erg zonde want het eten zelf was wel lekker maar alles eromheen was gewoon slecht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen
12 November 2023

Lekker en warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
12 November 2023

Het eten was warm hoeveelheid was goed ik sate en foejonghai waren goed de babipagan was helaas niet zo goed. Dus ik beoordeel het met een 7

Margaret
12 November 2023
Mariska Van den Berg
11 November 2023

Ondanks dat wij niet in het bezorggebied wonen, werd er toch bezorgd. Even bellen om na te vragen en het was geregeld. Heel vriendelijk.

Anna
11 November 2023

Topkwaliteit en snelle levering

Özge KUZNEK
11 November 2023
peter
10 November 2023
Sandy
9 November 2023
Daan
7 November 2023

Altijd heerlijk

Anna
6 November 2023

Elke keer weer eten van goede kwaliteit en snelle bezorging. Dank jullie wel 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ikke
6 November 2023
Jan
5 November 2023
Rein
5 November 2023
Tamara
5 November 2023

Altijd van zeer goede kwaliteit en altijd keurig op tijd. Aanrader!

Jos koster
3 November 2023

Alles perfect zalig

Mark Hageman
2 November 2023

Was erg slecht vandaag ,16.59 uur gemeld onderweg ,17.47 uur pas geleverd bijna uur onderweg was niet meer warm .btw 1629 uur besteld Kwaliteit onder de maat ,schilt per week en bestelling kan beter,hoop geld voor koud eten

van der Laan
29 Oktober 2023

Compliment aan de bezorger. Door het noodweer en toch op tijd met een vrolijke "eet smakelijk ". eten was goed en ruim voldoende. Tot de volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V van Heusden
29 Oktober 2023
Bianca
29 Oktober 2023

Het eten was super lekker en de bezorging was super snel en vriendelijke

Marek
28 Oktober 2023
Margaret Tromp
27 Oktober 2023

Helaas was het eten niet op de juiste temperatuur. Bami en foeyonghai tomatensoep lauw en loempiaatjes koud. Ook de sushi was te koud. Smaak en kwaliteit was prima!

peter
26 Oktober 2023
Marjolein Kortekaas
26 Oktober 2023

ik zou contant betalen, maar bezorger had geen wisselgeld mee gekregen. Was niet zo handig.

Anoniem
26 Oktober 2023
Ted Groentjes
25 Oktober 2023

Heerlijk gegeten.

Daniëlle
22 Oktober 2023

Door weer en wind! Een heerlijke en gepaste maaltijd (want ik heb altijd wel wensen bij de opmerkingen;)) wat super netjes gedaan word, erg tevreden

Rein
21 Oktober 2023
sipblok6@gmail.com
20 Oktober 2023

Keurig ol tijd en heel erg smakelijk.

Anoniem
17 Oktober 2023

Goed als altijd!

Njanina
16 Oktober 2023

Super lekker, super snel bezorgd en een super aardige bezorger.

Hdegroen
16 Oktober 2023

Gemeld dat ik een verkeerde datum had aangegeven maar kon verandert worden Op nieuwe datum maar gebeld waar het bleef Gaf aan dat het toch niet goed gegaan was Heeft dit direct opgepakt en kregen het toch nog snel aangeleverd Hierom toch 4 sterren gegeven

Knollie
14 Oktober 2023

Snel en lekker

Boy
14 Oktober 2023

Heerlijke sushi en een hele nette bezorger. Wij gaan hier vaker bestellen!

Jan
13 Oktober 2023
Rick
12 Oktober 2023

Eten is oke maar niets bijzonders. Bezorging is altijd goed en snel.

Marek
11 Oktober 2023

Top service

Devlin Jager
11 Oktober 2023

Ik besteld zeker 1 keer in de week al 3 jaar lang en het is altijd top !

Mirjam
11 Oktober 2023
molenaar
10 Oktober 2023

het eten was heerlijk warm en goed op tijd.

Tessa
9 Oktober 2023

Heerlijk gegeten

A Wit de Greeuw
9 Oktober 2023
Menucha
8 Oktober 2023

De nasi heeft geen smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anna
7 Oktober 2023

Prima eten en snelle levering. We dachten vegetarische tjaptjoy besteld te hebben maar de tjaptloy bleek standaard met kip te zijn. Daarover gebeld en binnen no time werd dit omgeruild voor de vegetarische variant. Complimenten en dank je wel! Tip: maak de vegetarische variant de standaard, veel vegetariërs zoeken naar groentegerechten.

Chantal
7 Oktober 2023

Bezorging was super op tijd, en het eten was erg lekker, zag er goed uit. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar đŸ€©

Jos
6 Oktober 2023
Netty Scholtz
6 Oktober 2023
Susan Ter Steege
3 Oktober 2023
Rein
2 Oktober 2023

Bezorging liet langer op zich wachten dan wat wij gewend zijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole Roodenburg
2 Oktober 2023

Heerlijk eten, smaakvol en mooie hoeveelheden.

Barry
1 Oktober 2023
N.N
1 Oktober 2023
Raymond
1 Oktober 2023

Aardige bezorger en het eten smaakt altijd zeer goed!

Kirsten
1 Oktober 2023

Heerlijk eten en heel erg beleefd personeel !!!

Peter bank
29 September 2023
Anoniem
28 September 2023
A Wit de Greeuw
24 September 2023

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J Everaers
24 September 2023

Helaas proefde niet alles heel vers. We hadden dus wat sushi laten staat .en toen toch maar weggegooid.. zonde hoor. Toch 67 euro uitgegeven en als je dan t moet weggooien vind ik zonde geld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen
21 September 2023

Prima

B. Wit
20 September 2023
Corina
19 September 2023
Bas
18 September 2023
Lisette
18 September 2023
Karen van Dijk
18 September 2023

Snelle bezorging, eten was prima in orde.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monica
18 September 2023

Goed gevulde heerlijke poké bowl. En als je bijv. de rode ui weg wilt laten, zoals ik, dan krijg je ook echt zonder rode ui. Kom daar nog maar eens om. En op tijd bezorgd, ook dat nog!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Farida
17 September 2023

Genoten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Layla
17 September 2023

Fantastisch zoals gewoonlijk

Anoniem
16 September 2023
Ralf van den Ham
11 September 2023

Geweldige kwaliteit en supersnel geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda Boon
11 September 2023
Eelco Kooistra
10 September 2023

Prima eten. Lekker warm, en keurig op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tevreden klant
10 September 2023

Heerlijk gegeten en alles keurig op tijd bezorgd. Aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacqueline Van unen
10 September 2023

De sushi was wat doorelkaar gegaan. Zag er rommelig uit. Waarschijnlijk teveel heen en weer geschud op de fiets.

Martijn
7 September 2023

Goeie bezorger en lekkere sushi

Anna
4 September 2023
Wim te Paske
4 September 2023

Saté was heel goed, de rest een beetje smaakloos, vlees was wel goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maria
3 September 2023

Binnen een half uur besteld en bezorgd. Prachtige en heeerlijke sushi -

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danielle van weely
1 September 2023

Prima eten, netjes bezorgd

Pieter
30 August 2023

Heerlijk gegeten. En netjes warm op tijd en met een glimlach bezorgd.

Naomi
28 August 2023

Altijd goed!

Simone Verver
28 August 2023

Eten was lekker en genoeg. Helaas was de sate kip vergeten. Na bellen werd deze snel nageleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Bos
28 August 2023

Jammer, dat de babi pangang spek er hard doorbakken was en niet lekker warm. De rest was prima. Dus de babipangang maar even in de magnetron.Wordt wel slapper

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dirk Jan de Hart
27 August 2023

we hebben 90 minuten op onze bestelling moeten wachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D.Leo
27 August 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd, op tijd bezorgd en klantvriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank
26 August 2023

Top !

Anoniem
26 August 2023
Michel
24 August 2023
Ted Groentjes
24 August 2023

Heerlijk gegeten.

Tatjana Quax
24 August 2023

Jullie hadden 2x 5 sterren van ons gekregen maar de pittige beef was zo bizar heet dat het niet lekker meer was. En we zijn echt fervente peper liefhebbers


Barbara
24 August 2023

Keurige levering, Zelfs met allergieën word rekening gehouden.

Layla
22 August 2023

Heerlijk zoals altijd

Irene
21 August 2023

Lekker zoals altijd, alleen jammer dat de mini loempia's niet erbij geleverd waren.

F Spijkstra
21 August 2023

Het eten was echt top!!!

Monica
21 August 2023

Heerlijke Poké Bowls (we hadden spicy tuna), goed gevuld en smakelijk, alleen de rauwe ui had van ons niet gehoeven. Volgende keer zetten we dat bij de bestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

0p tijd bezorgd en het was heerlijk ,
21 August 2023
Mm
20 August 2023

Super eten snelle levering !! Aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hgc Van der kuij
20 August 2023

Vlot bezorgd en lekker gegeten! Naar de opmerking die ik had geplaatst was gekeken en meegenomen. Aanrader dus!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simone
20 August 2023

Snelle bezorging! Alleen jammer dat de sushi erg door elkaar geschud was. Het was erg rommelig

denisebeenders@gmail.com
19 August 2023

Heerlijk vers

Cindy Tiekstra
19 August 2023
Olaf
17 August 2023

Snel geleverd en weer errug lekker. Bedankt!

Tim Lok
15 August 2023

Was weer prima op orde

Anoniem
14 August 2023
Maria
14 August 2023

Snel bezorgd, heerlijk verse sushi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
12 August 2023

Ontzettend lekkere sushi gegeten! Mijn complimenten voor de chef en Bonsai!

Kitty
11 August 2023

Was goed tevreden 👍👍

Susi
9 August 2023

Super

John
7 August 2023

Drankje tegoed omdat ze die waren vergeten mee te geven,eten was niks op aan te merken

D.L
7 August 2023
Chanthal
6 August 2023

Snel bezorgd altijd erg tevreden!

Leo
6 August 2023

Goede kwaliteit, snel bezorgd,

Rein
5 August 2023

Prima menu , goede kwaliteit

Veerle
5 August 2023

Wederom top! Lekker snel bezorgd en dat op een zaterdag! Heerlijk!

Hester
5 August 2023

Meestal een groot fan van Bonsai sushi en pokebowls maar 4,50 voor een Japanse Karage is echt veels te veel. Die ga ik in ieder geval niet nog eens bestellen.

Manu
4 August 2023

The food was excellent! The delivery was handled with care, and I must say, the delivery person was incredibly courteous. Overall, the service was top-notch. highly recommended

Ayla
3 August 2023

Altijd lekker en goede sushi. Nu had ik crispy sushi en die was heel zacht jammer hoort crunch in te zitten

Jan Betlem
2 August 2023

beide goed en op tijd alleen kan de maand aanbieding wel eens een andere worden

Debora de Waal
1 August 2023

Heerlijk gegeten. De Foe Yong hai was wat flauw. Grote portie dus daar eten we nog een keer van. Idee zou zijn om het mogelijk te maken om de bezorger online een fooi te kunnen geven. Ik heb vrijwel nooit contant geld in huis dus dan is het handig als ik dat digitaal kan doen, of misschien via een mobiele pinautomaat. Complimenten voor de bezorger en de kok die het eten heeft klaargemaakt!!

J. Kossen
29 Juli 2023

Ik ben al jarenlang klant, maar de kwaliteit van de chinese gerechten wordt steeds slechter. Tip: stop ermee en focus maar op de fusion. Succes

Suri/Snackbar Rai
28 Juli 2023

Altijd goed! De gerechten die ik bestel, witte rijst met groenten/ei gerechten etc

Renee
27 Juli 2023

Super lekker en goed verpakt. Alles was nog warm en ook nog een kadootje erbij. Het was heerlijk.

Nancy Boelkens-Leek
25 Juli 2023

De rijst in de pokebowl smaakte anders. Ik vond het minder lekker van smaak dan normaal. Normaal vind ik het super lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Amrita
24 Juli 2023

Heerlijk eten. En snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lok
23 Juli 2023

De gebakken banaatjes waren een beetje droog,anders was het 5 ster. De rest was namelijk top!

Rooij
22 Juli 2023

Altijd op tijd, altijd lekker.

Peter van Berkum
22 Juli 2023
Myrthe
21 Juli 2023
Walter vet
21 Juli 2023
Jan
17 Juli 2023

Als vanouds perfect 👍

Rein
16 Juli 2023
Anoniem
16 Juli 2023
D.L
15 Juli 2023
Stefan
15 Juli 2023

Het eten was erg lekker en liefst in 18 minuten bezorgd, mijn complimenten. Alleen jammer dat jullie de Japanse Karage vergeten zijn.

Pieter
15 Juli 2023

Heerlijk gegeten. Soep en babi pangang waren heerlijk van smaak.. En alles was vriendelijk en op tijd bezorgd. Top

Tromp
14 Juli 2023

Prima geregeld! Goed op tijd, zelf iets eerder, en het eten was PRIMA

Ingrid Jansen
14 Juli 2023

Verrukkelijk!

D.L
12 Juli 2023

Het eten was weer heerlijk.

A wit de Greeuw
10 Juli 2023

Prima bezorging

Silvana
10 Juli 2023

Eten was heel lekker en op tijd.

Jasper
10 Juli 2023

Super snel en vers!

Anoniem
9 Juli 2023
D.L
2 Juli 2023
Kevin Visscher
2 Juli 2023

Eten was op tijd en erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D.L
2 Juli 2023
Rein
30 Juni 2023
marcel
29 Juni 2023

Het eten was heerlijk en was keurig verpakt. De bestelling werd snel bezorgd, vriendelijke jongen aan de deur.

Nico en Corina
26 Juni 2023
Anna
25 Juni 2023

Erg lekker. Rollen waren alleen niet allemaal even goed doorgesneden. Ook waren de stukken niet evenredig waardoor de ene persoon een groter stuk had dan de andere. Verder plakte bij een aantal stukken de rijst niet op het vel waardoor, bij het uitpakken vh bakje, de onderkant achterbleef. Het was wel erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dirk
24 Juni 2023
Will
24 Juni 2023

Very nice

Jan
22 Juni 2023

Was weer okĂ© 👌

Sandy
20 Juni 2023

Veel te vroeg bezorgt En jammer dat ze maar 1 maaltijd menu hebben maar verder prima kwaliteit voor die prijsklasse

Frits Ruis
19 Juni 2023
valent
18 Juni 2023

😋👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chimene
18 Juni 2023

Poke bowl besteld maar de garnaal was koud en veels te pittige saus wat ik niet had besteld. Loempia’s waren koud en zat zowat geen vulling in. Wel Snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John L
18 Juni 2023

Heerlijk vers, heel snel bezorgd en tot nu toe de beste sushi ooit gegeten in vergelijking met vele anderen.

Guido Kabel
17 Juni 2023

Heerlijk eten en snel geleverd.

R. Snoeijer
15 Juni 2023

Snelle levering. Goed op temperatuur. Zeer smakelijk.

Machiel
14 Juni 2023

Prima op tijd klaar om af te halen

Ari R.
13 Juni 2023

De bestelling zou op zijn vroegst om 18u komen. 17:40 werd het al bezorgd. Geluk dat ik net thuis was!

Nanda Oldenburg
13 Juni 2023

Heerlijk zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arie van der Laan
13 Juni 2023

Het smaakte allemaal prima en de bezorger was op tijd en vriendelijk

Johan
13 Juni 2023

Top service Top kwaliteot Heerlijk eten en warm

T.H
12 Juni 2023

Eerste keer besteld. Levering vlot en eten warm. Helaas gyoza en karaage veel te hard.. denk qua prijs en kwaliteit ben ik niet onder de indruk en voorlopig niet nog en keer.. boba was wel super lekker en sushi was maar ok.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
12 Juni 2023
Esther
11 Juni 2023
Willy Evers
11 Juni 2023

Altijd weer een succes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke
11 Juni 2023

Net als de vorige keer hadden we sushi besteld en het was heerlijk en goed op tijd👍 helemaal top

R. Zweerus
11 Juni 2023

Altijd goede kwaliteit!

Emanuela
10 Juni 2023
Irene
8 Juni 2023

Zoals altijd, heerlijke maaltijd, goed bezorgd

Ben van Roode
5 Juni 2023

Goedemorgen, We bestellen wel vaker het menu voor 2 personen. Dat was goed. Maar deze keer ging er ergens iets niet helemaal goed. Het eten werd in een record tempo bezorgd. Een wereldrecord? Het eten was al koeler dan wenselijk. In de bami zaten vrijwel geen andere ingrediënten zoals groente. Hier heeft de kwaliteit geleden onder de snelheid. Komt er ook nog eens een wisseling van het maandmenu? Met vriendelijke groet, Ben

John
3 Juni 2023
Sandra
2 Juni 2023

Sushi was heerlijk, Chinees menu voor 2 was ok, beetje vlak van maak en nasi erg droog. Maar prima verders

Sharan Kandhai
2 Juni 2023

Bestelde en betaalde voor een vega nasi zonder ei/ham. In het verleden vaker besteld en gehad. Kreeg gekookte rijst met stukje prei. Geen nasi. Gekozen voor een blikje Fanta bij bestelling, kreeg 7 up (wat ik niet drink). Absoluut niet tevreden!

D.Leo
1 Juni 2023

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Snelle bezorging en klantvriendelijke bezorger.

Fran
1 Juni 2023

Even goed als altijd! Fijn dat ze hier ook echt de opmerkingen lezen 😁 Ze zijn snel, beleefd, en het eten is heerlijk!

Margreet Nielen
30 Mai 2023

Eten was koud, vlees was taai. Jammer, gebeurt niet vaak bij dit restaurant.

A Wit de Gteeuw
29 Mai 2023

Prima zoals altijd

Annebel
29 Mai 2023

Vaak is het wel goed. Dit keer zat er overal erg veel saus op. Vond dit erg zonde. Verder zijn de maki's met tempura een hap droge stof, eerlijk gewoon niet te eten. Daarnaast had ik aangegeven bij de bestellen of er aangeklopt kan worden, aangezien mijn deurbel heel hard is en mijn kat dan omhoog vliegt. Helaas werd er gewoon aangebeld. Ik zal vast in de toekomst wel weer bestellen, want meestal is het goed. Dit keer helaas niet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia Noom
27 Mai 2023

Deze keer waren de sushi erg slecht. Uitgedroogd verkleurd en taai. Voorlopig bestellen we niet meer.

Tabitha
24 Mai 2023

Wederom weer heerlijk en snel bezorgd Echt Top

Renske Mensink
23 Mai 2023

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd👍

Dennis
23 Mai 2023

De bezorging was prima, maar de kwaliteit van de sushi liet echt te wensen over. Het was slecht gerold en 70% van mijn €121 aan sushi viel uit elkaar als je het probeerde te pakken. Heel zonde, en niet wat ik gewend ben bij Bonsai.

klant
22 Mai 2023

Snel bezorgd, wel de hele avond boven de plee gehangen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniëlle
21 Mai 2023

Altijd zeer tevreden! Vandaag vielen de rolletjes wat gemakkelijk uit elkaar. Maar het smaakte er niet minder om zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J G
20 Mai 2023
Lisa
19 Mai 2023

Bestelling was prima op tijd. Fijn dat er ook goed naar de opmerkingen gekeken wordt, eten was heerlijk!

Anoniem
19 Mai 2023
G.P. Verrips
19 Mai 2023

Hemelvaartsdag, Ik was moe, geen zin om te koken. Dus besteld bij Bonsai. De levering duurde vrij lang, kan gebeuren, het was vast druk. Ze zijn altijd kwistig met nietjes bij Bonsai (waarom eigenlijk?) Maar deze keer was mijn papieren tasje wel met een heel achterlijke hoeveelheid nietjes dichtgeniet. Moest de verpakking openscheuren ( geen zin om al die nietjes los te peuteren). Het bleek gedeeltelijk een verkeerde bestelling te zijn. Babi Pangang en Tjap Tjoi besteld, Foe yong Hai en Tjap Tjoi gekregen. Ik hou niet van Foe Yong Hai, toch maar opgegeten. Geen zin in gedoe en nog een uur op mijn eten te moeten wachten. Het eten was lauw, dus het moest in de magnetron. Gelukkig heb ik er een, anders had ik ook nog moeten gaan kokkerellen. Doorgaans heb ik geen problemen met mijn bestellingen bij Bonsai, maar dit was wel een hele slechte beurt. Waarschijnlijk heb ik ook nog teveel betaald. Zoals gezegd, geen zin in gedoe.

Maria
19 Mai 2023

Het eten was prima van smaak en ook vlot bezorgd. Lekker gegeten! Bovendien zeer hulpvaardig aan de telefoon bij de vraag hoe ik via internet de bestelling kon plaatsen.

Tanja
18 Mai 2023

Bestelling was niet compleet

A Wit de Greeuw
18 Mai 2023

Alles oke 👍

Anneke
16 Mai 2023

Het was voor ons de eerste keer om hier te bestellen, we vonden het heerlijkđŸ„°. Door het vervoeren lag het allemaal niet meer zo netjes, maar begrijpelijk vanaf Wormerveer naar Zaandam 👍

JB
15 Mai 2023
Kim
15 Mai 2023

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
14 Mai 2023
Mieke bakker
13 Mai 2023

Lekker eten en snelle bezorging.

Fran
13 Mai 2023

Super snel bezorgd en er wordt altijd netjes gewacht, heel fijn! (Ik vraag altijd om niet aanbellen) het eten was weer heerlijk! Beste poke-bowls in de omgeving!

Sabrina
12 Mai 2023

De kwaliteit van de sushi liet er te wensen over. Het wat slap en heel erg klef. Erg jammer dat de kwaliteit zo wisselt elke keer. We hebben nu een aantal keer een negatieve ervaringen gehad en dat neemt toch enigzins onze belangstelling weg.

Magdalena
11 Mai 2023
Schriemer
8 Mai 2023

We bestellen vaker bij jullie en tot nu toe was het altijd goed. Helaas was het deze keer minder goed. We kregen bami in plaats van de bestelde nasi. De gebakken banaan klef/vet, niet krokant en allemaal platgedrukt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
8 Mai 2023

4 grote loempia speciaal besteld, al heel gedoe omdat die niet op de kaart staan ivm “slap” aankomen, uiteindelijk geregeld na prima service van de desbetreffende telefoniste! Bestelling zou geleverd worden na mail “bezorger onderweg” dit duurde en duurde en na gebeld te hebben om te vragen waar het bleef, te horen dat de bestelling was gevallen en dat ze nieuwe gingen maken, ik denk bel dan even om dat te vertellen ipv andersom, nu zit je ruim 20 minuten te wachten voor Jan je weet wel! Inmiddels tweede slechte ervaring na vorige keer koude nasi en bami te hebben ontvangen! Voorlopig laatste keer bonsai voor ons!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S. Dussel
7 Mai 2023

Alles prima behalve de Rendang. Er zat groot stuk slagader aan, veel pezen en vet. Het vlees zelf was een stuk taaier dan normaal, waarschijnlijk te kort gestoofd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Wagemaker
7 Mai 2023

Al vaker besteld en altijd goed. Ook in restaurant een keer gegeten en was ook erg goed en lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Layla
7 Mai 2023
Will
6 Mai 2023

Lekker en snel!!

Tabitha
5 Mai 2023

Altijd een grote variatie aan heerlijke gerechten, snelle en vriendelijke bezorging helemaal top!

R. Snoeijer
4 Mai 2023

Menu was niet compleet. er ontbrak Ă©Ă©n loempia. Zowel de bami als nassie waren sterk afgekoeld en moesten eerst opgewarmd worden.

D.Leo
4 Mai 2023

Heerlijk gegeten, snelle bezorging en klantvriendelijke bezorger. Zoals gewoonlijk.

A wit
30 April 2023

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
30 April 2023
Soumokil
30 April 2023

Nasi Malaisie is normaal de smaakmaker, maar was nu erg flauw. Jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniëlle
29 April 2023
De graaff
28 April 2023

Zoals al jaren prima, ik kijk altijd met smart uit tot de bezorger komt om te smullen. Ik bestel speciaal bij jullie omdat jullie altijd rekening houden met mijn speciale wensen, SUPER SUSHI niks op aan te merken.

Ruud Gnade
28 April 2023

Het was heerlijk maar het kan ook iets minder zout.

Eric
24 April 2023

de levering duurde meer dan 2 uur, na 1 uur gebeld en kreeg te horen dat ze geen idee had hoe lang het nog duurde, na 1.45 uur nogmaals gebeld en verteld dat het onderweg was. zorg dat je klant informeert met ene ingeschatte levertijd. De sushi was het erg lekker, al duurde het erg lang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
24 April 2023

Was goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suri Rai -Snackbar Rai
24 April 2023

Helaas vandaag de cola vergeten, kan gebeuren. Ik vond het wel ok. Heb weer lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

DLG
23 April 2023

Heerlijke verse sushi en snel geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nadort
22 April 2023

Heel fijn dat jullie het kip mango gerecht geleverd hebben en dat we creatief via een ander gerecht de betaling konden doen. Wij willen deze vast nog een keer bestellen, dus, als het aan het bezorgen kan worden toegevoegd maak je ons blij :-)

Ted Groentjes
21 April 2023

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger.

Erik
20 April 2023

Normaal top, bami en nasi waren koud!

Suri Rai -Snackbar Rai
20 April 2023

Het was weer te gek! Ik ben gek op jullie witte rijst maaltijden!

Siem
19 April 2023
Nanda Oldenburg
16 April 2023
Thuis
15 April 2023
Lara
12 April 2023

Was 1e keer dat we besteld hadden en zeker voor herhaling vatbaar!

Karin Steenbergen-Knuijsting
11 April 2023

Opeens heel weinig sojasaus, maar 4 flesjes voor €115,- bestelling. Zwaar armoedig!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Agnes Wit de Greeuw
10 April 2023

Prima bezorging

Anoniem
10 April 2023
G C Vroege
9 April 2023

Super snelle service. Waren er binnen 15 min. Hebben er met z'n vieren ruimschoots van genoten, er was meer dan genoeg. En het smaakte ook voortreffelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wendyve
7 April 2023

De staartjes van de gamba’s zaten er nog in in de handrol, dus dat was echt niet lekker. De rest was wel ok. Niet heel enthousiast dit keer

Astrid
7 April 2023

Snelle levering, aardige bezorger . Eten was heerlijk!

Suri Rai -Snackbar Rai
7 April 2023

Was weer op en top

Margreet
3 April 2023

Goed warm, geweldige smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Priscilla
1 April 2023

We hebbe wel is beter eten gehad De saté had een rare smaak De nasi was net witte rijst er zat niks doorheen. Zonde hopen dat het volgende keer weer goed is.

Kerkhoven
1 April 2023

Helaas zijn de (gratis) inktvisringen niet geleverd

Annelies
31 MĂ€rz 2023

Prima en top bezorging. De boontjes waren erg draderig.

Dorine
28 MĂ€rz 2023

Super snel en super lekker weer!

Jan Karbet
28 MĂ€rz 2023

Veel eten voor niet echt veel geld. Klasse. De smaak van het eten was voor mij wennen, maar wel lekker. Een fijn restaurant dicht in de buurt.

Anke
27 MĂ€rz 2023

Het was weer top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.